• The Scott Garden, Kuala Lumpur
  • (0060) 3 2702-1266

Yemen Kasih-Di salah sebuah tempat yang mulia iaitu di Masjid

This post is also available in: Malay

Di salah sebuah tempat yang mulia iaitu di Masjid Asybat di Taez. Persatuan Yemen kasih telah selesai mengagihkan makanan berbuka dan sahur kepada mereka yang memerlukan. Sumbangani ini sedikit sebanyak dapat menggembirakan hati mereka. Mereka juga tidak putus-putus mendoakan kalian para dermawan didalam setiap solat mereka tanda terima kasih yang tak terhingga. Ribuan terima kasih juga kami ucapkan kepada semua para dermawan yang sentiasa bersama kami mendermakan sejumlah wang untuk kami sampaikan kepada mereka yang sangat memerlukan disana.
.
Ketahuilah melalui sumbangan anda ini, kita dapat mengurangkan sedikit penderitaan kebuluran yang mereka hadapi selama ini.
.
Klik pada pautan dibawah untuk menderma. Jangan lepaskan peluang keemasan ini pada bulan yang mulia ini dengan amalan bersedeqah. Semoga Ramadhan kali ini lebih baik daripada Ramadhan tahun lalu.
https://yemenkasih.org/donation.php
https://yemenkasih.org/project/ramadan-al-khair-2021/
Pertubuhan Yemen Kasih
🏧Maybank Islamic: (562106687201)
Terima kasih

#YemenKasihMalaysia
#MisiRamadhanYKM2021
#SaveYemen
#EveryCentMatters
#InfaqRamadhan

Tags Cloud

# Aidiladha _Yaman# Covid-19 _Yaman# Selamatkan Yaman# zulhijjah _Yaman#Akhirat_Investors#Akhirat_Investors#Allahsantunikita#AnakyatimYaman#Aqsa_Kasih#Bantu_yaman#Bantu_yaman#charity_ngo_malaysia#charity_ngo_malaysia#donate_to_ngo#donate_to_ngo#EveryCentMatter#Gaza_Under_Attack#hentikanKebuluran#Humanityprojectforyemen.#Infaq_yemen#infaq-yemen#infaqjumaat#InfaqRamadhan#InfaqYemen#InfaqYemen#InfaqYemen #SupportYe#InfaqYemen #SupportYemen#Insan_Kasih#Insan_perihatin#Insan_perihatin#jom_sedekah#Kasih_Syria #Syria_Kasih #Insan_Kasih #Aqsa_Kasih #Malaysia_Kasih#kempenYemenKembaliBesrekolah#Malaysia_Kasih#MalaysiaPrihatin#MisiQurban4Yemen#MisiRamadhanYKM2021#MisiSantuniYaman#MisiSantuniYaman  #Allahsantunikita#mySedekah#ProjekAirYaman#projekroti#Qurban_Yaman#Qurban4Yaman#Qurban4yemen#Rakyat_Yaman#RotiuntukYaman#SaveYemen#SaveYemen #EveryCentMatters#SaveYemen #Qurban4Yem#sedekah_jumaat#sedekah_jumaat#sedekah_online#sedekah_online#sedekah_subuh#sedekah_subuh#sedekah_yaman#sedekah_yaman#Sejahtera_Yaman#Sejahtera_Yaman#selamatkanyaman#selamatkanyaman#SelamatkanYaman #MisiQurban4Yemen#SpreadTheKindness#SupportforYemen#SupportYaman#SupportYaman #SpreadTheKind#SupportYaman #SpreadTheKindn#SupportYemen#SupportYemen#SupportYemen #Alquran4yemen#supportYemen #LetsSpreadThekidn#Syria_Kasih#TajaanAnakYatim#tajaananakyatimyaman#TajaanPendidikanYaman#yaman_perlukan_bantuan_kita#yaman_perlukan_bantuan_kita#yemen kasih#yemen_charity#yemen_charity#Yemen_kasih#yemen-infaq#YemenHariIni#yemenkasih#yemenkasihmalaysia#yemenkasihmalaysia#YemenKasihMalaysia #InfaqYemen#YemenKasihMalaysia #InfaqYemen #SupportYemen #InfaqJumaat#YemenKasihMalaysia #InfaqYemen #SupportYemen #TajaanPendidikanYaman#YemenKasihMalaysia #kempenYemenKembaliBesrekolah #SupportYeme#yemenkasihmalaysia #saveyemen#YemenKasihMalaysia #SaveYemen #EveryCentMatters #SupportYaman#Yemensia#zulhijjah_Yamanalmost 2.2 million children in Yemen are malnourished and need immediate treatment?CharityDid you knowEveryCentMattershttp://www.wasap.my/60183720742/infaqYemenhttps://www.facebook.co m/yemenkasihmalaysia/https://www.facebook.com/yemenkasihmalaysia/https://yemenkasih.org/donation.phphttps://yemenkasih.org/project/NGORamadan carvesSyria_Kasih # #Insan_Kasih